Ik schrijf mij in voor de cursus / workshop van en maak het cursusgeld over op rekening nr NL 26 TRIO 0390 5115 79, t.n.v. Dansdrift;


  VOORWAARDEN

  Je bent pas ingeschreven als het cursusbedrag over gemaakt is op rekening nr NL 26 TRIO 0390 5115 79 ten name van Dansdrift. Inschrijving verplicht tot betaling. Pas na betaling ben je verzekerd van een plaats, mits de cursus niet volgeboekt is. (NB) Plaatsing is op volgorde van binnenkomst van aanmelding + betaling.

  Als de cursus vol is (bij 16 deelnemers) of onverhoopt niet doorgaat, worden de cursisten hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht. In deze gevallen wordt het volledige cursusgeld teruggestort.

  Bij annulering van de inschrijving 1 maand of langer voor aanvang van de cursus wordt het cursusgeld minus € 10 administratiekosten teruggestort. Als de annulering binnen 1 maand voor aanvang van de cursus plaatsvindt, is er geen restitutie!

  Dansdrift zal vervanging van een docent zoveel mogelijk beperken. De cursist kan aan vervanging van een docent geen rechten tot restitutie ontlenen.

  Dansdrift is niet aansprakelijk voor (letsel)schade die het gevolg is van deelname aan de cursussen van Dansdrift.

  Met het versturen van dit formulier geef je aan dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

  Om je op de hoogte te houden van de activiteiten van Dansdrift, hebben we je toestemming nodig. Zie privacybeleid, voor ons beleid.
  Toestemming geef je hier;


  Schrijf hier je ervaring als je niet eerder meedeed met Dansdrift. En bij aanmelding voor een kennismakingsavond om welke cursus het gaat.