Studio Danslab,
De Constant Rebecqueplein 20b.
Den Haag

openbaar vervoer

Vanaf Station HS; tram 11 richting Scheveningen, halte Weimarstraat ± 5 minuten lopen. Terug lopen naar eerste brug, passeer de Chasséstraat en loop de De Constant Rebecquestraat in, langs het energiebedrijf EON, naar de gekleurde lichten van het Zeebelt Theater. Ga de poort in naast de ingang en even verder is nr 20b.
Vanaf Station CS; tram 3 (Randstad Rail), richting Loosduinen, halte Elandstraat, ± 5 minuten lopen. Steek de trambaan en de weg over naar de Koningin Emmakade, dan rechts en direct naar links de Marnixstraat in, tweede zijstraat weer naar links (Josef Ledelstraat). Deze komt uit op het plein. Zie verder boven.

vanaf A 12

Op de A12 richting Scheveningen. Bij de stoplichten aan het einde naar links en (let op!) de voorsoorteerstrook voor MCH = Medisch Centrum Haaglanden aanhouden. Volg richting MCH, tot op de Mauritskade. Rechtdoor langs de Hogewal (Koninklijke Stallen), bij stoplichten rechtdoor de Elandstraat uit rijden. Bij de stoplichten aan het einde van de Elandstraat naar links de Koningin Emmakade op (de overkant van de Waldeck Pyrmontkade). Dan direct bij de volgende stoplichten naar rechts. Dit is de De Constant Rebecquestraat. Het plein is halverwege.

kaartje

klik om te vergroten in een nieuw venster

kaart